Alegeri in SUA. Oare cine va castiga Trump Vs. Hillary

0
290

Trump vs Hillary

Trump este un izolaționist. Nu vrea să fie loial niciunei alianțe. Nu numai față de NATO; orice altă alianță,’a afirmat el. ‘Dacă Trump câștigă, nu va fi bine pentru flancul estic. E dispus să cadă la înțelegere, vorbește despre cum SUA și Rusia pot coopera în Siria și Orientul Mijlociu și s-ar putea să cadă la învoială ca SUA să nu se implice prea mult pe flancul estic’, a arătat analistul.

Cu toate acestea, a mai adăugat el, nu va face nicio mișcare atât de radicală cum ar fi retragerea din NATO. ‘E foarte multă retorică, dar cred că, dacă, câștigă el, vor fi experți în politică externă din rândul republicanilor care să lucreze în administrația condusă de el și care vor încerca să îi tempereze impulsurile”, a arătat expertul.

Analistul a mai adăugat că, totuși, chiar și așa, Europa de Est va primi și mai puțină atenție pentru că administrația Trump va vedea o singură amenințare, terorismul.

Pe de altă parte, Hillary Clinton, care are mult mai multă experiență și care înțelege importanța NATO, are și o echipă care înțelege importanța securității în Europa de Est și va continua probabil linia politicii externe a lui Barack Obama, cu toate că Hillary Clinton este mai agresivă în abordarea politicii externe decât a fost Obama, a mai adăugat expertul.

‘Cu toate acestea, cred că nu se va pune problema unei lărgiri a alianței,’ a subliniat el. ‘Dar cred că unele țări, în situația Georgiei, vor primi asistență pentru a-și consolida apărarea’, scrie RomaniaTV.net

Daca va iesi Donald Trump va construii un zid la granita cu Mexic oare ii mai bine sa fie asa sau sa castige Hillary care ii favorita mult mai mult sa zicem ea a mai avut de la cine sa invete de la Bill sa vedem sunt foarte curios cine va castiga alegerile in SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.